regio taxi den haag
regiotaxi ervaringen? MSweb forum.
zodra de taxi voor de deur staat heb je 2 min tijd om in te stappen. ben je binnen die tijd niet bij de taxi, dan mag hij wegrijden. ik maak zelden gebruik van de regio taxi. kun je niet opgehaald worden vanaf de halte of dat je afspreekt dat ze je tegemoet komen lopen?
Regiotaxi Holland Rijnland Vervoer van deur tot deur, voor iedereen!
Daarom wordt uw telefoonnummer bij uw reservering gevraagd. U wordt gebeld wanneer de taxi in aantocht is. Tarief, nachttoeslag en ritprijzen in 2017. Een Regiotaxi-zone kost 270. U betaalt voor een reis met de Regiotaxi het aantal zones dat u reist plus één zone als opstaptarief. Indien u een Wmo-vergoeding ontvangt, geldt voor u een andere betalingsregeling op basis van de reguliere OV-tarieven. De gemeente, de Intergemeentelijke Sociale Dienst Bollenstreek of Participe informeert u hierover. Voor een nachtrit met een afgesproken ophaaltijd tussen 01.00 en 06.00 uur betaalt u een toeslag van 1, per zone, ook voor het opstaptarief. Voor reizen buiten de maximale 5 zones, betaalt u een kilometertarief van 220. Enkele voorbeelden van ritprijzen exclusief de nachttoeslag.: Leiden Merenwijk Leiden centrum. 2 zones 11. Katwijk Boulevard Station Leiden Centraal. 4 zones 31. Voorschoten centrum Den Haag centrum.
Regiotaxi: Voordelig met de regiotaxi van deur naar deur Alleszelf.nl.
Nu is mij nog steeds niet duidelijk welk loket mijn partner moet aankloppen voor vervoer naar zijn werkHij heeft nu 2 uur enkele reis via bus/trein/bus, dan 3 uur AT basis werken en dan dezelfde reis terugLichamelijk redt hij dit beslist nietWerkgever heeft bedrijfs-auto ingenomen en vindt dat partner maar met OV moet reizen Is er een regeling waardoor deze werkgever dan een vorm van taxi kan regelen zodat reistijd flink ingekort wordt? Ik begrijp dat een WMO taxi hier niet voor bedoeld is maar dan? Graag een goede reactie mét naam en link naar website. Reis is van regio Noord-Holland naar Utrecht. 5 december 2015 om 1001.: Acht dagen gelden mailde ik naar regio-taxi om informatie Noord en Zuid Beveland. Heb geen enkele reac tie gekregen. Nu, acht dagen later probeer ik te bellen, het aangegeven nummer. Krijg al sinds 15 minuten te horen via een geluidsbandje: u wordt als eerste geholpen. Maar krijg echter geen levend wezen aan de telefoon op nummer 0118-479900. Hoe kan ik in vredenaam contact krijgen? Hugo van den Beld schreef.:
Home Regiotaxi Haaglanden.
Meeting Points Den Haag / Scheveningen. Meeting Points Rijswijk. Meeting Points Zoetermeer. Waar kunt u heen? Nieuw wachtwoord aanvragen. Reserveer Regiotaxi minimaal 1 uur van tevoren. U kunt zeven dagen per week reizen, tussen 06.00 uur en 01.00 uur. Bel dan 088 9666 000. Wilt u meer informatie? Bel dan 088 9666 011. Telefonisch reserveren bij de Regiotaxi-centrale 088 9666 000 of via www.regiotaxibestellen.nl. Vorige Pause Volgende. R egiotaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar vervoer en de taxi ligt. Regiotaxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming. Regiotaxi Haaglanden is voor iedereen beschikbaar, maar is speciaal ingericht voor reizigers met een mobiliteitsbeperking.
Klachtenregen: Grote onvrede over regiotaxi Haaglanden Doofpot WMO Leudal.
De taxiritten van de Regiotaxi Haaglanden waarvan de Metropoolregio Den Haag Rotterdam de opdrachtgever is worden uitgevoerd door Connexxion Den Haag, Zoetermeer, De Roo Taxi Westland en Deltax Delft. Regiotaxi Haaglanden is voor iedereen beschikbaar, maar is speciaal ingericht voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Woordvoerders van de betrokken gemeenten laten weten dat alle geregistreerde klachten die bij hen binnenkomen via telefoon, mail of brief bij de Metropoolregio bekend zijn. Een deel van de problemen zou volgens een woordvoerder van de gemeente Delft te maken hebben met de bedrijfsvoering van de vervoerders. Sommigen, kampen met te weinig personeel. Daarnaast veroorzaakt toenemende verkeersdrukte in de regio vertragingen.
Regiotaxi Haaglanden Metropoolregio Rotterdam Den Haag.
De prijs ligt tussen die van het gewone openbaar vervoer en de taxi en wordt berekend per OV-zone. De taxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming. U betaalt uw rit per openbaar vervoerszone. Voor de 1 e, 2 e en 3 e zone betaalt u 240, per zone, daarna betaalt u voor elke zone 480. Daarnaast betaalt u een opstaptarief. Deze is gelijk aan één reiszone. Dit tarief wordt jaarlijks aangepast. Voor Wmo-geïndiceerde reizigers gelden afwijkende tarieven. Het Wmo-loket van uw gemeente kan u hierover informeren. Er reizen zon 1.100 personen per dag met regiotaxi. Dit aantal lijkt misschien niet veel op een totaal van 420.000 reizigers in het openbaar vervoer in de regio, maar regiotaxi is voor de doelgroep een belangrijke vervoersoptie. Door de vergrijzing zal regiotaxi een steeds grotere rol gaan spelen. De Metropoolregio Rotterdam Den Haag MRDH is opdrachtgever van het openbaar vervoer o.a. in de regio Haaglanden en verantwoordelijk voor regiotaxi Haaglanden.
Regiotaxi Taxi W van den Heuvel B.V.
Regiotaxi Haaglanden is voor iedereen beschikbaar, maar is speciaal ingericht voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. De Metropoolregio Rotterdam Den Haag MRDH is onder andere opdrachtgever van het openbaar vervoer in de regio Haaglanden en verantwoordelijk voor Regiotaxi Haaglanden. Soms deelt u een taxi met andere passagiers.
Den Haag RegioTaxi declareren.
Vervoer vanuit of naar de gemeente Den Haag tot en met 5 zones buiten het reisgebied van de Taxibus Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg. Ritten die u niet met de Taxibus kunt maken.: een rit buiten het reisgebied van de Taxibus.
Regio taxi Delft Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Haagse Taxi Direct. 2562JZ Den Haag. Goedkope taxi in Den Haag en omgeving! Bent u bedrijfseigenaar? Uw bedrijf online vindbaar maken voor onze 66, miljoen bezoekers? Meld u dan nu gratis aan op Telefoonboek.nl. Regio taxi Delft kaartweergave. Kaartweergave Regio Taxi Delft.
Pijnacker-Nootdorp Actueel Veel klachten over Regiotaxi Haaglanden.
Het regent klachten over de dienstverlening van Regiotaxi Haaglanden, de openbaar vervoerservice voor mensen die zijn aangewezen op een rolstoel, rollator of scootmobiel. Volgens raadslid Hanneke van de Gevel Eerlijk Alternatief komt het geregeld voor dat de taxi een of twee uur later komt dan het afgesproken tijdstip.
Den Haag Vervoer Wmo.
Heeft u zelf geen chauffeur? De Zonnebloem heeft een pool van vrijwillige chauffeurs in de regio Den Haag. Lees meer over de Zonnebloemauto op www.zonnebloem.nl. RegioTaxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming. De taxi is aangepast voor reizigers met een beperking.

Contacteer ons