hofstad taxi den haag
Hofstadtax Taxicentrale Openingstijden Hofstadtax Taxicentrale in Den Haag.
Hofstadtax-Taxicentrale in Den Haag. Op deze pagina zie je een overzicht met Hofstadtax Taxicentrale vestigingen in Den Haag. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Hofstadtax Taxicentrale vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
Hofstadtax.
Home De Hofstad Taxicentrale.
De Hofstad Taxicentrale is opgericht in 1995 en heeft sindsdien altijd klaar gestaan voor haar klanten. In 2006 werd Hofstadtax zelfs als beste taxi in de regio getest door het AD! Ons werkgebied bestaat uit Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten.
Hofstadtax Taxicentrale Openingstijden Hofstadtax Taxicentrale Kerketuinenweg.
De Hofstad Taxicentrale is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol, het café, de dokter, kapper of naar een verjaardag, wij regelen dit voor u. Onze chauffeurs zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en stratenkennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum inclusief stropdas. Zo kunt u dus goed voor de dag komen bij die belangrijke afspraak. Ook op de taxi-standplaatsen bent u vrij om bij ons in te stappen, wij zijn herkenbaar aan een groen, helder verlicht daklicht met ons logo erop. Zo bent u ook op de standplaatsen altijd zeker van een perfecte taxirit! Meer Taxi's' in de buurt. Deze Hofstadtax Taxicentrale vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Taxi's' in de buurt. Berg Gordijn BV Taxibedrijf vd Kerketuinenweg 65. Taxidenhaag.com Kerketuinenweg 2. Sky Schiphol Taxi Bussumsestraat 69. Tap Taxi BV Fahrenheitstraat 16 18. Bekijk alle Hofstadtax Taxicentrale vestigingen. Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Openingstijden Hofstadtax Taxicentrale Kerketuinenweg 65 in Den Haag.
Hofstadtax Taxicentrale Den Haag 2544 CZ, Taxi.
Vervoersbedrijf Roozenburg Zilverstraat 72 2544 EL Den Haag. Cosmo Business Vervoer Goudlaan 83 2544 EG Den Haag. Harst Personenvervoer Wim vd Goudlaan 67 2544 EG Den Haag. Oranje Taxi Service Wezelrade 77/A 2544 VW Den Haag. Jouvenaar Taxiservice Dekkershoek 119 2552 DD Den Haag.

Contacteer ons